Kurbanlık Koyun Ankara

Kurbanlık Koyun Ankara

Kurbanlık Koyun Ankara ilinde en çok talep gören aramalar arasında olup Kurban Bayramında pik seviyelere ulaşmaktadır. En uygun fiyat arayışına giren ziyaretçilerimize fiyatlar hakkında bilgi vereceğimiz yazımızı okumaya devam edin.

Kurbanlık Koyun Ankara piyasasında fiyatlar şekilleniyor. Üreticiler kış sezonunun başlamasıyla beraber kurbanlık koyunları kapalı sistemde bahar sezonuna hazırlıyor.

Kurbanlık Koyun Ankara Fiyatları


Ankara ili Evren ilçesine bağlı Solakuşağı Mahallesi’nde bulunan işletmemizde güncel fiyatları öğrenmek için Kurbanlık Koyun Ankara sayfamızı ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Kurbanlık Koyun seçiminde sizlere yardımcı olacak büyük ve profesyonel bir ekibiz. İster sipariş verin, isterseniz de işletmemize gelerek kurbanlık koyun talebinizi yerine getirelim.

Koyun Fiyatları 2024


2024 yılı kurbanlık koyun fiyatlarında arayış içerisinde olan ziyaretçilerimiz en uygun kurbanlık koyun fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Türkiye’nin en büyük online koyun fiyatları borsası olan Koyuncuk sayfalarından bilgi alıyor.

Mandıramızda her bütçeye uygun sağlıklı, mutlu ve huzurlu koyunlar mevcuttur. Küçükbaşlarımızın hepsi %100 aşılı ve kurbanlık için uygundur. Toptan kurbanlık hususunda da sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Kurbanlık Koyun Nasıl Olmalı?


Kurbanlık koyun olacak hayvanın yaşı, sağlık durumu, fiziksel özellikleri gibi başlıca faktörler önem taşır. Koyunun 1 yaşını aşmış olması ya da iyi besili ise 6 aydan büyük olması gerekir. Fiziksel olarak hayati sistemlerinin çalışması önemlidir.

Kurbanlık koyun seçimi ile ilgili detaylı yazımızı okuyabilir, daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Bir Koyun Ne Kadar Para?


Bu senenin başında (2024) sağlıklı ve aşılı koyunlar 7000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasada bulunuyor. Örneğin 55 Kg bir koyun 7000 TL iken, 70 Kg bir koyun 10000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Kurban Bayramı öncesi üreticiler piyasanın hareketli olduğunu söylemekle beraber en çok tercih edilen kurbanlık hayvanının koyun olduğunu belirtiyor.

Satılık Koyun Cinsleri


Kurbanlık Koyun Ankara piyasasındaki verileri göz önünde bulundurmak gerekirse en çok tercih edilen koyun cinsleri Akkaraman, Akkaraman Kangal, Merinos koyun ırkları olduğunu söylemek mümkün.

İç Anadolu Bölgesinde kurbanlık koyunlar genellikle Akkaraman ve Kangal olarak karşımıza çıkıyor. Kısmen bazı bölgelerde pazarlarda Merinos koyun ırkı satıldığı da gözlemlenebiliyor. Kurbanlık Koçlar cüsseleri ve uygun fiyatlarıyla alıcıların ilgisini çekiyor. Ankara’da Koyuncuk kurbanlık ve adaklık merkezine uğruyarak helal kesim garantisiyle, kendinize en uygun hayvan seçimini yaparak kurbanlık ibadedinizi yerine getirebilirsiniz. Ekibimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Benzer Yazılar

WhatsApp