Rüyada Koyun Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Koyun Görmek: Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir?

Rüyada koyun görmek, kişinin yaşamış olduğu ya da erişeceği bolluğa ve berekete işaret eder. Peki rüyada koyun görmek ne anlama gelir? Tüm detaylar yazımızın devamındadır.

Rüyada Koyun Görmek Neye İşarettir?

Rüyada koyun görmek, islam alimlerine göre birdem fazla anlama gelmektedir. Kırların, yeşillik otlakların arasında görülen koyun, kişinin bolluk ve bereket içerisinde hayatını yaşayacağını, dertlerin sonlanacağını ve refah içerisinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada Koyunlar Görmek

Rüyada Koyun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir koyun görmek, kişinin varsa adaklığını kesmesine, kurbanlık ibadedini yerine getirmesine dikkat çeker. Aadak, “kişinin sorumlu olmadığı hâlde farz veya vacip cinsinden bir ibadeti yapacağına dair Allah Teâlâ’ya söz vererek o ibadeti kendisine borç kılmasıdır” (Mevsılî, el-ihtiyâr, 4/76-77). Er ya da geç bunun yerine getirilmesi gerekir.

Rüyada koyun görmek, başka bir tabir ile zorda kalan kimsenin sıkıntılarıyla savaşarak yeneceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler, Allah yolunda sabırla ve dini vecibelere uygun yaşarsa güzelliklerin çok yakında kendisini bulacağı düşünülmektedir.

Koyuncuk Çiftliği olarak, Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde ibadetlerimizi yerine getirerek Allah Teâlâ’ya şükredip bu doğrultuda yaşam sürersek, hayatımızda iyi şeylerin olacağına şahit olacağımızı düşünmekteyiz.

Benzer Yazılar

WhatsApp